PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU: Specijalne jedinice policije opkolile šoping centar na periferiji Atlante (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2021, 23:02

PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU: Specijalne jedinice policije opkolile šoping centar na periferiji Atlante (VIDEO)

Očevici su podelili video snimke

Prema izveštaju lokalnih medija, policajci naoružani do zuba opkolil tržni centar oko 15 sati po lokalnom vremenu. Svedoci su navodno pozvali policiju nakon što se u tržnom centru čuo pucanj.

Policija je odgovorila tako što je poslala veliki kontingent u tržni centar na periferiji grada Atlante u državi Džordžija nakon izveštaja o pucnjavi, izvestili su lokalni mediji.

Kako se izveštava, pucnjava se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tržnom centru "Sautlejk" u mestu Morou u državi Džordžija, a na mestu incidenta primećeno je više ambulantnih kola i policijskih automobila.

🚨🚨🇺🇸Active Shooter in #Georgia.

Multiple security agencies are responding to reports of a shooting at Southlake Mall in #Morrow, Georgia, USA. Update follows...pic.twitter.com/ijc5sKHAt8

— Terror Alarm (@terror_alarm) June 10, 2021

na kome se vidi veliko prisustvo policije u tom području, dok mediji izveštavaju da je incident i dalje u toku.

Takođe postoje izveštaji da je SWAT policijski tim upućen u to područje. Prema nekoliko izveštaja, viđeni su i pripadnici SWAT tima sa teškim naoružanjem kako ulaze u tržni centar.

Prema izveštajima očevidaca, grupa muškaraca viđena je u tržnom centru pre incidenta, a pojedinci su "vadili oružje". Izvešteno je da je uhapšen najmanje jedan muškarac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.