PUCNJAVA U JERUSALIMU! Ima MRTVIH, povređeni u TEŠKOM stanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 09:32

PUCNJAVA U JERUSALIMU! Ima MRTVIH, povređeni u TEŠKOM stanju (VIDEO)

Očekuje se još informacija

Jedna osoba je poginula, a osam je povređeno u četvrtak u pucnjavi na autoputu na periferiji Jerusalima, saopštile su vlasti.

Dvojica povređenih su i dalje u teškom stanju, saopštila je izraelska nacionalna hitna i medicinska služba (MDA).

again. While children were on their way to school, 2 terrorists opened fire on a bus in the Jerusalem area. 6 injured, 3 of them in critical condition. This is the reality >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of our lives alongside the death-seeking terrorists. pic.twitter.com/5WUBQYLZOb

— נועה מגיד | noa magid (@NoaMagid) February 22, 2024

Pucnjava se dogodila u blizini naselja Ma'ale Adumim, navodi se u odvojenom saopštenju koje je izdala jedinica portparola policije.

Policija je ubice nazivala teroristima, ali nije dala više informacija o tome ko su ubice.

Suspected terrorist attack in Jerusalem: reports say at least 2 victims were murdered, 4 others injuries so far—with the assailant being neutralized.

Will update when there is more. pic.twitter.com/KMospFM7LC

— Adam Albilya - אדם אלביליה (@AdamAlbilya) February 22, 2024

- Trojica terorista koja su stigla vozilom, izašla su iz vozila i počela da pucaju iz automatskog oružja na vozila koja su stajala u koloni na putu ka Jerusalimu - navodi se u saopštenju.

Snage bezbednosti su "neutralisale" dvojicu napadača na mestu događaja i još jednog "koji je pokušao da pobegne", dodaje se.

Žrtve su zadobile "različite stepene povreda" i evakuisane su radi pružanja medicinske pomoći.

Izvor: Srbija Danas/Tajms of Izrael/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.