PUCNJAVA U CRKVI: Počela evakuacija žena i dece, ČULO SE VIŠE HITACA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 01:15

PUCNJAVA U CRKVI: Počela evakuacija žena i dece, ČULO SE VIŠE HITACA (VIDEO)

Nije poznato da li ima nastradalih civila.

U crkvi Lejkvud pastora Džoela Ostina, večeras je došlo do pucnjave, potvrdila je policija Hjustona i vatrogasna služba ovog grada.

- Istraga je u toku. Molimo da izbegavate to područje. Dodatne informacije ćemo saopštiti naknadno - rekli su iz policije.

Veruje se da je napadač savladan, a upucao ga je jedan od policajaca.

Muškarac koji je bio u crkvi kada je došlo do pucnjave je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naveo da je bio u crkvi i čekao da počne služba na španskom jeziku kada je čuo više hitaca.

Na poslednjim snimcima vidi se kako se najpre evakuišu žene i deca. Zasad nije poznato da li ima ranjenih civilla.

Joel Osteen’s Lakewood Church, Harris County, Houston, Texas: 86% of Americans think mass shootings are bad. #2a / #2ndAmendment Don’t worry, the @NRA promises "guns don't kill. Only people kill." Per their own bizarre logic, no one needs guns. #Jesus #God pic.twitter.com/gGDNJ5U5MS

— Andy Fox 🌊 (@factandrumor) February 11, 2024

Čoveku je crkveni službenik naložio da trči. Bogosluženje je trebalo da počne u 15 časova po lokalnom vremenu.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.