PUCNJAVA U BARU, OPSADNO STANJE! Ubijen pripadnik kriminalne grupe, policijske snage češljaju grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 11:19

PUCNJAVA U BARU, OPSADNO STANJE! Ubijen pripadnik kriminalne grupe, policijske snage "češljaju" grad

Grad je pod blokadom

U centru Bara jutros su ispaljeni hici iz vatrenog oružja. Prema prvim informacijama, za sada nepoznata osoba je ispalila hice prema mlađoj muškoj osobi koja se nalazila u blizini jedne poslovne banke.

Nakon što je ispalilo hice, ubica je pobegao motorom, javljaju lokalni mediji. Na licu mestu su brojne policijske snage, i celo područje je pod blokadom.

Telo muškrca u kog je pucano jutros oko 9.20 sati leži na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pločniku u Ulici popa Dukljanina. On je, prema svedočenju očevidaca, bio u društvu mlađe ženske osobe. Hici su ispaljeni iz vatrenog oružja naočigled brojnih prolaznika i stanara ovog dela Bara.

Muškarac, koji je jutros ubijen u pucnjavi u Baru dovodi se u vezu sa jednom organizovanom kriminalnom grupom, javlja RTCG.

Na njega je nepoznata osoba ispalila više hitaca oko 9.20 časova na uglu Ulice popa Dukljanina i Ulice maršala Tita.

Izvor: Srbija Danas/Primorski portal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI UBISTVA U BARU Škaljarac ubijen pred sestrom, ubica sasuio rafal, pa pobegao MOTOROM

Izvor: Blic, 27.Feb.2024

Hicima iz vartrenog oružja jutros je u centru Bara ubijen Edmond Mustafa koji se dovodi u vezu sa jednom organizovanom kriminalnom grupom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.