PUCNJAVA NASRED PUNE ULICE: Napadač otvorio vatru, ima mrtvih i ranjenih, među njima i policajci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 16:03

PUCNJAVA NASRED PUNE ULICE: Napadač otvorio vatru, ima mrtvih i ranjenih, među njima i policajci (VIDEO)

Jedan civil je takođe teško ranjen

Nova pucnjava se dogodila u SAD. U saveznoj državi Severna Dakota, u gradu Fargo došlo je do pucnjave u kojoj je jedan policajac ubijen, dok su dvojica teško ranjena. .

Kako kažu u policiji, do ovog nemilog događaja je došlo kada je napadač otvorio vatru nasred pune ulice, usred bela dana. 

Policajci su potom uzvratili i ubili napadača. Napad se dogodio danas popodne, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija nije saopštila šta je motiv ovog napada.

Policija je potom iznela saopštenje u kojem kaže da je pokrenuta istraga, ali bez objavljivanja identiteta napadača i policajaca koji su se našli u vatri. Snage reda čekaju odobrenje porodica oštećenih kako bi saopštili njihove identitete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.