PUCAO U BOLESNU ŽENU, PA SEBI PRESUDIO?! Detalji horor ubistva u Zemunu, otvorena istraga, ispituju se i druge opcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 22:38

PUCAO U BOLESNU ŽENU, PA SEBI PRESUDIO?! Detalji horor ubistva u Zemunu, otvorena istraga, ispituju se i druge opcije

Prva verzija ove tragedije je da je muškarac ubio ženu, a onda je pucao i sebi u glavu.

Teška porodična tragedija otkrivena je juče u Zemunu, kada su u Ulici Cara Dušana, u jednoj kući, pronađena tela supružnika. Sumnja se da je muškarac (73) ubio teško bolesnu suprugu (71), a potom izvršio samoubistvo.

Zločin je otkriven posle nekoliko dana, kada je bliski rođak obavestio policiju da se bračni par ne javlja.

- Reč je o muškarčevom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bratu, koji je pokušavao da stupi u kontakt sa njim ili snajom, ali u tome nije uspevao. Dolazio je do kuće, lupao, zvao ih telefonom, ali odgovora nije bilo. Sumnjao je prvo da su negde otišli, ali oni to ne bi uradili, a da ne kažu gde su. Bilo mu je, međutim, sumnjivo što su roletne spuštene, a kao da se video ključ sa unutrašnje strane vrata. To ga je dodatno zabrinulo - navode komšije.

Čovek je tada, kako pričaju stanari okolnih kuća, pozvao policiju i kola Hitne pomoći. Pripadnici MUP su, uz njegovu saglasnost, pomoću merdevina i kroz prozor ušli unutra i zatekli stravičan prizor.

- Supružnici su ležali u krevetu, u spavaćoj sobi, videla se krv. Bili su mrtvi - navodi sagovornik.

Pronađen je i pištolj u blizini tela.

Lekari Hitne pomoći, na licu mesta su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je nekoliko sati radila uviđaj kako bi se otklonila svaka mogućnost da je reč o dvostrukom ubistvu. Za sada se ni jedna opcija ne isključuje. Tela su prebačena na obdukciju, gde će patolozi da utvrde vreme i tačan uzrok smrti, kao i da li je reč o ubistvu i samoubistvu ili dvostrukom ubistvu.

- Žena je godinama bila teško bolesna. Retko je izlazila iz kuće. Navodno, ranije je nekoliko puta pokušavala da digne ruku na sebe. Njen suprug je u poslednje vreme, takođe, imao probleme sa zdravljem. Ipak, pre nekoliko dana smo ga videli da sređuje dvorište. Ništa nije nagoveštavalo ovakvu tragediju - tvrde komšije.

Istraga, koju je započelo Više javno tužilaštvo u Beogradu, trebalo bi da odgovori i na pitanje kako je i zašto došlo do ove tragedije.

Prema rečima komšija iako je žena bila bolesna, o svom zdravlju nije želela ni sa kim da priča. Iz kuće je uglavnom izlazila predveče, i mahom je sedela u svom dvorištu. Ona i suprug su se dobro slagali i iz njihovog doma nije se čula svađa ili galama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.