PUCAO NA MAJKU I DETE JER NISU DRŽALI DISTANCU: Osumnjičeni uhapšen u hotelu, očevidac telom zaštitio turiste

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020, 09:31

PUCAO NA MAJKU I DETE JER NISU DRŽALI DISTANCU: Osumnjičeni uhapšen u hotelu, očevidac telom zaštitio turiste

Marks je navodno priznao da je pucao, ali je detektivima rekao da je to učinio jer su ga pratili.

Jedan muškarac uhapšen je nakon što je pucao na majku i sina u hotelu u Majami Biču na Floridi, iznerviran jer nisu poštovali mere socijalnog distanciranja.

- Ne pridržavate se mera socijalnog distanciranja - rekao je Daglas Marks (47) iz Majamija, navodi se u pismenom iskazu, u koji su lokalni mediji imali uvid.

On je potom Veroniki Pena i njenom sinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turistima koji su na Floridu došli iz Novog Meksika, rekao da moraju da napuste hotel, a potom izvukao vatreno oružje i nekoliko puta zapucao u predvorju hotela.

Niko nije povređen u pucnjavi, koja se dogodila u utorak uveče. Jedan od očevidaca, koji je u izjavi za "Lokal 10" tražio da ostane anoniman, rekao je da je pokušao da svojim telom zaštiti turiste.

- On je pokušao da upuca devojku i dete - rekao je neimenovani očevidac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.