PUCANJ USRED NOĆI UZBUNIO MARKOVE (62) KOMŠIJE: Policija izašla na lice mesta, on tvrdi da je SANJAO PROVALNIKE i upucao samog sebe u nogu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 08:02

PUCANJ USRED NOĆI UZBUNIO MARKOVE (62) KOMŠIJE: Policija izašla na lice mesta, on tvrdi da je SANJAO PROVALNIKE i upucao samog sebe u nogu!

Čovek iz Ilinoisa mislio je da su mu upali provalnici u kuću pa tokom noći pa je zgrabio svoj pištolj i zapucao. Ali, iz kancelarije šerifa okruga Lejk kažu da je ovaj 62-godišnjak samo sanjao i da je po buđenju otkrio da mu je kuća u redu ali da je upucao samog sebe u nogu.

Marku Dikaru sada preti optužnica za krivično delo zbog ovog incidenta koji se dogodio u aprilu, piše CNN. On je uhapšen u ponedeljak po optužnici za posedovanje vatrenog oružja bez validne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dozvole i nemarno ispaljivanje oružja.

Policija je došla 10. aprila na njegovu adresu, nakon dojave da je neko upucan u kući u Lejk Baringtonu, oko 65 kilometara severozapadno od Čikaga. Dikara je rekao da je sanjao da neko provaljuje u njegovu kuću, da je dohvatio svoj “magnum 357” i ispalio metak u “provalnika”.

Upucao je samog sebe i očigledno se probudio iz sna, saopštile su vlasti.

-Istražujemo slučajnu ili nemarnu pucnjavu, ali ovo je prvi put da se sećamo da je neko pucao zbog sna koji je sanjao – rekao je CNN-u zamenik okružnog šerifa Kristofer Koveli.

Dikara je u incidentu izgubio “značajnu količinu krvi”. On je kasnije prevezen u bolnicu, gde je ustanovljeno da je metak prošao kroz njegovu nogu i pogodio krevet. Srećom nije prošao kroz zid koji razdvaja Dikaru od komšija, rekla je policija, koja je potvrdila da nije pokušaja provale u njegovoj kući.

Dikara je pušten uz kauciju od 150.000 dolara a pojaviće se na sudu kasnije ovog meseca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.