PUCACE KOSTI U Srbiji uskoro kosava od 100 kilometara na sat

Izvor: medio.rs, 30.Jan.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCACE KOSTI U Srbiji uskoro kosava od 100 kilometara na sat

Od naredne nedelje nas očekuje novo zahlađenje s čestim padavinama i snegom, dok će u pojedinim delovima naše zemlje vetar nositi sve pred sobom

Uprkos tome što je danas temperatura iznad proseka, poslednji dan radne nedelje protiče uz jak vetar, a u poslepodnevnim satima očekuje se naoblačenje i kiša. Međutim, vikend koji se nalazi ispred nas će nam doneti zahlađenje. Najjača košava, koja preti da duva brzinom od preko 100 kilometara na sat, se očekuje u južnom Banatu, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dok će najhladnije biti u Timočkoj Krajini, a najtoplije u zapadnim krajevima.

Za vikend u Srbiji sledi manji pad temperature i promenljivo vreme. U subotu se očekuje delimično razvedravanje i sunčani intervali, a krajem dana ponovo kiša. U nedelju novo naoblačenje i kiša, a krajem dana na severu susnežica. U ponedeljak će biti hladnije sa susnežicom i snegom, a u utorak malo toplije tokom dana, sa sunčanim intervalima – rekli su iz Meteosa za Novosti.

Ipak, od srede naredne nedelje se vraća jak jugoistočni vetar i novo naoblačenje sa kišom, dok se u drugoj polovini sedmice očekuje hladije vreme sa čestim padavinama, snegom i u nižim predelima, dok se sneg očekuju idućeg petka i subote.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.