PTICA ZGUŽVALA AVION KAO DA JE OD PLASTELINA: Nos aviona skroz polupan, morali prinudno da slete (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 14:52

PTICA ZGUŽVALA AVION KAO DA JE OD PLASTELINA: Nos aviona skroz polupan, morali prinudno da slete (FOTO/VIDEO)

Kao što se može videti i na slikama, nos aviona je potpuno ulubljen.

Avion kompanije "Delta" koji leteo sa Floride morao je prinudno da sleti na njujorški aerodrom "JFK" posle sudara sa pticom.

Erbas A319 je prevozio 43 putnika ka aerodromu "La Gvardija" kada se dogodila neobična nesreća.

.@Delta flight 1076 from West Palm Beach to LGA diverted to JFK after a bird strike damaged the nose cone. 43 passengers were aboard. The flight landed safely and without >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << incident. pic.twitter.com/WlNXn6atOY

— Aaron Katersky (@AaronKatersky) July 7, 2020

Kako se navodi, avion je uleteo u jato ptica zbog čega su piloti morali odmah da reaguju i prinudno slete na najbliži aerodrom.

U prvi mah su pomislili da je letelicu pogodio grad ili druga vremenska nepogoda, ali su utvrdili da se radilo o pticama.

"Napadi" ptica nisu česti u oblasti Njujorka, ali mogu prouzrokovati ozbiljnu štetu avionima tokom leta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.