PSŽ hoće Remzija kao zamenu za Rabioa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ hoće Remzija kao zamenu za Rabioa

Pari Sen Žermen ponudio je 20 miliona evra za transfer veznog fudbalera Arsenala Arona Remizija, tvrdi L'Ekip.

Remziju ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, pa je londonski klub spreman da prihvati sjajnu ponudu s obzirom na okolnosti, a PSŽ-u je neophodno pojačanje u sredini terena.

Parižani su već odbijeni za vezistu Votforda Abdulaja Dukurea, pa su se okrenuli Velšaninu kako bi popunili upražnjeno mesto nakon što je Adrijen Rabio marginalizovan zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odbijanja da produži ugovor.

Trener PSŽ-a Tomas Tuhel potražiće još jednog vezistu kako bi ojačao konkurenciju, pre svega u napadu na trofej Lige šampiona.

Remzija na "Parku prinčeva" čeka 18-mesečna saradnja od januara, a traži ga i Juventus koji bi da sačeka jun i bez obeštećenja ga dovede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.