Izvor: B92, 03.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSS predao izbornu listu

Beograd -- Pokret snaga Srbije predao je listu kandidata za poslanike na parlamentarnim izborima u Srbiji.

Nosilac liste je Milanka Karić, supruga predsednika stranke Bogoljuba Karića, koji je u bekstvu. PSS je RIK-u predao više od 14.000 potpisa podrške gradjana. Nakon predaje liste na kojoj je 250 kandidata za poslanike, Milanka Karić rekla je novinarima da je njen muž "na pripremama za premijersku funkciju", odbivši da precizira gde se tačno nalazi.

Na listi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << PSS se, kako je rečeno, nalazi više nestranačkih ličnosti, medju kojima i profesor Jovan Ranković, pevačica Madam Piano, kao i glumci Ivan Bekjarev i Jelica Sretenović.

Bogoljub Karić je napustio Srbiju 5. februara, tri dana nakon što je u Poreskoj upravi saslušan povodom poslovanja "Astra banke". Protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je oštetio državu za 2,5 milijardi dinara u vodjenju poslova kompanije "Mobtel".

Odredjen mu je pritvor od 30 dana, a Interpol je za njim raspisao poternicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.