PS poziva Pajtića da raspiše pokrajinske izbore

Izvor: RTS, 24.Dec.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS poziva Pajtića da raspiše pokrajinske izbore

Vojvođanski odbor Pokreta socijalista pozvao je predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića da se suoči sa realnošću da mu građani ne veruju i da raspiše pokrajinske izbore.
"Žalosno je gledati kako Bojan Pajtić, kao i njegovi prethodnici, ulazeći u predizbornu kampanju pokušava da, sav kriminal i sve ostalo što su demokrate radile u prethodnom periodu, sakrije iza priče o Zoranu Đinđiću", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi Pokret socijalista.
Ocenjuju da je još žalosniji Pajtićev izborni program kojim pokušava da građane ubedi kako ih se napokon setio i kako će za petnaest dana da uradi sve što nije za prethodnih petnaest godina, samo da mu pruže još jednu priliku.
"Pozivamo Pajtića da prekine sa ovim kukavičkim skrivanjem iza drugih, da prestane sa lažnim obećanjima i praznim pričama i da već jednom skupi hrabrosti, raspiše pokrajinske izbore i suoči se sa realnošću da mu građani više ne veruju", zaključuje PS.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.