PS: Vučiću prioritet interesi građana Srbije

Izvor: RTS, 28.Feb.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Vučiću prioritet interesi građana Srbije

Prioritet Aleksandra Vučića su interesi građana Srbije, a ne laži par stranaka bivšeg DOS-a, poručuju iz Pokreta socijalista.
"Predsednik Vlade ima obavezu da brine o zemlji i bilo bi krajnje neodgovorno da Srbija prestane da radi i funkcioniše zbog izbora ili još gore zbog izmišljenih razloga nekih članova opozicije", izjavila je narodna poslanica Ana Ćirić.

Kako je primetila, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su "dosovci" čuli da nema parlamentarnih izbora postali su hrabri, čak su i progovorili.
"Ali, kada dosovci treba da biraju između interesa građana Srbije i svojih interesa, nepogrešivo biraju samo svoje interese", navodi Ćirić.
Prema njenim rečima, na predsedničkim izborima će moći da provere šta narod zaista misli o njima.
"Za razliku od njih koji se kriju iza lažnih zaštitnika građana i svojih bivših ministara, Aleksandar Vučić će svoj rad i volju birača proveriti svojim imenom i prezimenom.
"Rad i ogovornost su odlike pravih lidera, takav je i Vučić, baš kao što DOS nikada nije bio", zaključujuje Ćirić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.