PS: Svi dosovci su isti, ne uvlačite nas u vaše svađe

Izvor: RTS, 30.Dec.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Svi dosovci su isti, ne uvlačite nas u vaše svađe

Pokret socijalista ocenio je da su svi "dosovci" isti i zatražio od LDP-a i Vuka Jeremića da ih ne uvlače u njihove, kako kažu, dosovske svađe.
"Mi nikada nismo rušili, palili, pljačkali i linčovali sa vama, i zato vas molimo da nas ne uvlačite u vaše dosovske svađe. Kada govorite jedni o drugima, govorite istinu, kada govorite o nama, lažete", poručio je PS u saopštenju.
PS navodi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve što je LDP rekao o Vuku Jeremiću istina, kao i sve što je Jeremić rekao o LDP-u, jer se oni dobro poznaju kao bivši dosovci, a svi dosovci su, kako ocenjuje PS, isti.
Ta stranka navodi da Vuk Jeremić i Čedomir Jovanović imaju mnogo zajedničkih uspomena.
"Kao i svi dosovci, palili su Skupštinu Srbije, linčovali političke protivnike, sprovodili pljačkašku privatizaciju, žalili što svi koji su Srbiju branili od NATO pakta nisu lustrirani ili izručeni Hagu", istakao je PS u saopštenju.
Ta stranka ukazuje da njen predsednik Aleksandar Vulin, nije bio ministar, pa čak ni državni činovnik pre 2012. godine, ali su zato i Jovanović i Jeremić bili i potpredsednici i ministri u vladama koju je činio i Koštunica i svako ko je hteo da ih primi.
"Mi LDP-u nikada nismo nudili savez, ali se zato LDP nudio našoj koaliciji i sve bi dao da bude deo naše vlasti. Kao što je i Jeremić molio za Vučičevu podršku, tako i vi molite za mesto u Vladi", naveo je PS uz konstataciju: "Svi dosovci su isti".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.