PS: Srbijom će vladati oni koje su izabrali građani

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Srbijom će vladati oni koje su izabrali građani

Pokret socijalista saopštio je danas da će, nakon vanrednih parlamentarnih izbora 24. aprila, Srbijom vladati isključivo oni koje su izabrali građani Srbije.

"Bojan Pajtić, Sanda Rašković Ivić, Čedomir Jovanović, Boško Obradović, Boris Tadić i Saša Radulović su prethodnih dana potvrdili sve naše navode da su ustvari jedno i da će za prelazak izbornog cenzusa biti spremni da se ujedine. Znaju oni dobro da u Srbiji nikad neće pobediti, pošto je pet odsto njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najveći domet i razlog njihovog postojanja", navode iz PS.

U PS smatraju da oni nemaju ni ideju, ni viziju, te da je jedini njihov politički program mržnja prema Aleksandru Vučiću i želja da i dalje žive na račun građana Srbije.

Dodaje se da su se stranke, koje nisu uspele da budu parlamentarne na pokrajinskom nivou u Vojvodini, kao i one koje su to "na jedvite jade uspele", ujedinile kako bi cenzus ostvarile na republičkom nivou.

"Ponovo su Pajtić, Sanda Rašković Ivić, Čeda Jovanović, Obradović, Tadić i Radulović izmišljali nove afere, izmišljali krađu na izborima, brukali i blatili svoju zemlju, samo da dođu do izbornog cenzusa i dokazali da to ujedinjavanje nije ni programsko, ni ideološko, već isključivo interesno, kao što je bila i celokupna njihova politička prošlost", ističe se u saopštenju.

Pored sve njihove prljave kampanje gradjani Srbije su im juče više nego jasno rekli šta misle o njima.

"Juče im je više od 50 odsto građana Srbije jasno poručilo da nema te cenzus koalicije koju prave strani ambasadori i čiji je jedini program mržnja, koja će odlučiti ko će vladati Srbijom. Zahvaljujući građanima, Srbijom će vladati isključivo oni koje su izabrali građani Srbije", poručili su iz PS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.