PRVO OGLAŠAVANJE ZORANA MARJANOVIĆA POSLE SUĐENJA: Tužilaštvo tražilo da robija 40 godina, on poručio samo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 20:16

PRVO OGLAŠAVANJE ZORANA MARJANOVIĆA POSLE SUĐENJA: Tužilaštvo tražilo da robija 40 godina, on poručio samo OVO

Nakon što je Tužilaštvo u završnoj reči tražilo 40 godina zatvora za Zorana Marjanovića, oglasio se i optuženi Marjanović.

On je izjavio da je njegova savest čista,a  da istinu govori sve vreme!

Meni je savest čista i istina je na mojoj strani, jer se istine držim i istinu govorim od prvog dana. Nekada su do istine i pravde jako teški i trnoviti putevi, ali ma koliko teško bilo, do njih će se stići i one će zasijati kad tad - rekao je Marjanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je danas sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića oglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti, 40 godina zatvora!

U završnoj reči, zamenik Višeg javnog tužioca Nikola Uskoković izjavio je da je dokazano da je Zoran 2. aprila 2016. godine, oko 17 sati u blizini kanala koji se nalazi u naselju Crvenka u Borči, kod električnog stuba broj 220, na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ODBRANA MU JE NELOGIČNA" Tužilaštvo je juče zatražilo 40 GODINA ZATVORA za Zorana Marjanovića, on se danas prvi put OGLASIO

Izvor: Blic, 09.Jul.2022, 10:23

Nakon što je Tužilaštvo u završnoj reči tražilo 40 godina zatvora za Zorana Marjanovića, on se oglasio rekavši da je njegova savest čista, a da istinu govori sve vreme.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.