PRVO OGLAŠAVANJE NETANJAHUA NAKON UGRADNJE PEJSMEJKERA: Izraelskom premijeru se žuri da dovrši neodložan posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 17:31

PRVO OGLAŠAVANJE NETANJAHUA NAKON UGRADNJE PEJSMEJKERA: Izraelskom premijeru se žuri da dovrši neodložan posao

Netanijahu (73) je noćas hitno prebačen u Medicinski centar "Šeba" kod Tel Aviva.

Izraelski premijer, Benjamin Netanijahu, izjavio je danas da je "odličnog zdravlja" nakon što mu je u bolnici ugrađen pejsmejker i da planira da bude u parlamentu na vreme za glasanje o ratifikaciji ključne reforme pravosuđa.

Benjamin Netanyahu undergoes pacemaker surgery

'More questions arise about Netanyahu's health because doctors said that the tests that >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << he underewent were all not showing any irregularities... Now reports are coming out that this wasn't true,' says @PiaSteckelbach pic.twitter.com/3BafyNQCch

— i24NEWS English (@i24NEWS_EN) July 23, 2023

- Ulažemo napore da dovršimo zakon, kao i napore da se to učini konsenzusom, ali u svakom slučaju želim da znate da ću se sutra ujutru pridružiti mojim kolegama u Knesetu - rekao je on u video izjavi, preneo je Rojters.

Netanijahu (73) je noćas hitno prebačen u Medicinski centar "Šeba" kod Tel Aviva, nakon što je holter za srce koji mu je postavljen prošle sedmice otkrio "privremenu aritmiju", naveli su njegovi lekari.

Procedura ugradnje pejsmejkera ​​je prošla glatko i, kako je ranije danas saopštila njegova kancelarija, putovanja planirana na Kipar i u Tursku su zbog toga odložena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Netanjahu optušten iz bolnice pred ključno glasanje o reformi pravosuđa u Izraelu

Izvor: Danas, 24.Jul.2023, 10:38

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu otpušten je danas iz bolnice pošto mu je u nedelju ujutro hitno ugrađen pejsmejker.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.