PRVO MRAZ ONDA SLEDI PAKAO, A STIŽE I KIŠA: Detaljna prognoza do kraja nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 09:13

PRVO MRAZ ONDA SLEDI PAKAO, A STIŽE I KIŠA: Detaljna prognoza do kraja nedelje

Najpre mraz, pa 15 stepeni.

U petak ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 3°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 8°C.

U subotu takođe toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Kasnije popodne dolazi do postepenog naoblačenja po Vojvodini koje se u noći ka nedelji širi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ka jugu Srbije uslovljavajući na svom putu slabu kišu povremeno.

U nedelju nekoliko stepeni svežije i suvo na severu Srbije, a na jugu kiša u toku prepodneva.

U ponedeljak suvo u većini predela i još par stepeni svežije, ali je to i dalje iznad proseka za ovo doba godine, u toku dana oko 10°C.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Ivana Radojčić/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vremenska prognoza za vikend, 17. i 18. februar 2024.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Feb.2024

Vremenska prognoza za subotu i nedelju, 17. i 18. februar 2024: prvo pretežno sunčano, a onda i oblačno, međutim – bez padavina ovog vikenda. Vremenska prognoza za subotu, 17. februar 2024. Sunce izlazi u 6.36, a zalazi u 17.08. Posle hladnog jutra, biće sunčano do predvečerja u Beogradu. Duvaće...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.