PRVO KRATKI RUKAVI, PA ONDA ZIMSKI KAPUTI: Nakon toplog talasa očekuje nas HLADAN TUŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2023, 15:21

PRVO KRATKI RUKAVI, PA ONDA ZIMSKI KAPUTI: Nakon toplog talasa očekuje nas HLADAN TUŠ

Petak će biti i najtopliji dan ovog marta, a maksimalna temperatura dostići će čak 25 stepeni

U Beogradu je osvanulo vedro i veoma prijatno jutro, a temperatura se kretala oko 10 stepeni. Čitav dan smenjuju se sunce i oblaci, koji će i "prevagnuti" posle podne. Maksimalna temperatura biće do 18 stepeni, a duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar.

Sutra u prekosutra očekuje se pravo prolećno vreme. Biće sunčano. . U subotu tokom dana prolazno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naoblačenje, posle podne sa kišom i pljuskovima, uz pojačan severozapadni vetar.

U nedelju suvo sa sunčanim intervalima, a vetar u skretanju na južni. Tokom vikenda biće nešto svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura biće do 18-19 stepeni.

Znatno jača promena vremena očekuje se u ponedeljak. Pre podne biće suvo, a posle podne sledi jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz veoma jak severozapadni vetar, koji će po prodoru hladnog fronta imati kratkotrajno i olujne udare.

Maksimalna temperatura biće do 16 stepeni, pred kraj dana i do večeri u osetnijem padu.

U utorak se očekuje razvedravanje, ali će biti vrlo hladno i uz veoma jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće ispod 10 stepeni.

Nakon jačeg zahlađenja koje se očekuje početkom i sredinom sledeće sedmice, u drugoj polovini sledeće sedmice očekuje se otopljenje i povratak prolećnog vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.