PRVO IH KLALI I KOMADALI PA IM PISALI POGRDNE STVARI NA TELU! Novi detalji - ove reči je Velja Nevolja ispisivao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 15:57

PRVO IH KLALI I KOMADALI PA IM PISALI POGRDNE STVARI NA TELU! Novi detalji - ove reči je Velja Nevolja ispisivao!

U pitanju su fotografije iz komunikacije pripadnika ove grupe zaplenje sa servera SKY

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić izjavio je danas na konferenciji za novinare u Specijalnom sudu da će u narednih 7-8 dana biti podignuta optužnica protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, najverovatnije u petak.

On je pokazao novinarima dokaze, odnosno jezive fotografije na kojima se vide isečeni delovi obezglavljenih tela četvorice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubijenih muškaraca za čija se ubistva tereti ova grupa.

i na njima se vide raskomadani Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja i Zdravko Radonjić.

Prikazani su prizori dok su bili živi, a zatim i nakon što su ubijeni, kada su sakaćeni i odsecane im glave i drugi delovi tela.

Nekima od žrtava na leđima su urezivali noževima pogrdne nazive, odnosno nazive polnih organa.

Fotografije tela Lazara Vukićevića, za koje je tužilac rekao da su najmonstruoznije, nisu prikazane novinarima jer ih njegov otac još nije video, za razliku od ostalih srodnika ubijenih kojima su fotografije predočene.

Nenadić je naveo da se istraga vodi proptiv 31 okrivljenog i da je nakon 5. februara proširena u još 6 navrata, protiv istih ili novih lica. Njeni pripadnici se terete za zločinačko udruživanje, pet teških ubistva, trgovnu drogom, trgovinu oružjem i jednu otmicu i jedno silovanje.

Fotografije koje su ranije objavljene u javnosti: 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.