PRVO GA JE POJURILA SEKIROM, A ONDA UHVATILA NOŽ Komšije ubijenog kod Požege opisale KRVAVU DRAMU koja se odvijala kraj njihovih kuća:Đavo joj nije dao mira

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 21:23

"PRVO GA JE POJURILA SEKIROM, A ONDA UHVATILA NOŽ" Komšije ubijenog kod Požege opisale KRVAVU DRAMU koja se odvijala kraj njihovih kuća:"Đavo joj nije dao mira"

Niko u selu nije imao lepu reč za nju
Muškarac (55) iz sela Prijanovići kod Požege ubijen je u sredu u večernjim satima kada mu je nakon svađe presudila supruga (45). Komšije su i dalje u šoku šta se dogodilo u njihovom selu, pogotovo što, kako kažu, ovo je bilo mirno mesto dok ova žena nije došla, pa tako nije bilo osobe koja bi za osumnjičenu rekla poneku lepu reč.
Naime, meštani sela Prijanovići objasnili su kako je tačno došlo do ove tragedije, a prema njihovim rečima, ovo nije prvi put da se nešto ovako izdešavalo u toj kući.
- Nije ovo prvi put da ga je tukla, redovno se to dešavalo, a inače, udavala se ona pet, šest puta, i tamo je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.