PRVIH STO DANA VLADE SRBIJE: Premijerka danas predstavlja dosadašnje rezultate rada

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 08:20

PRVIH STO DANA VLADE SRBIJE: Premijerka danas predstavlja dosadašnje rezultate rada

Predstavljanju će prisustvovati svi članovi vlade.

Premijerka Ana Brnabić predstaviće danas rezultate rada u prvih 100 dana njenog kabineta, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Sumiranju rezultata vlade prethodiće dodela priznanja "Dobročinitelj".

Priznanje se dodeljuje za neke od brojnih humanih podviga koji su obeležili prethodnu godinu, koja je na predlog Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, proglašena Godinom solidarnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(UŽIVO) BRNABIĆ PREDSTAVLJA REZULTATE RADA SVOG KABINETA: Prvih sto dana srpske vlade

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021

Predstavljanju prisustvuju svi članovi vlade...Kako je najavljeno iz Vlade Srbije, premijerka Ana Brnabić predstavlja rezultate rada u prvih 100 dana njenog kabineta...Sumiranju rezultata vlade prethodi dodela priznanja "Dobročinitelj"...Priznanje se dodeljuje za neke od brojnih humanih podviga koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.