PRVI SUSRET POSLE RASKIDA: Daria Stanojević slučajno naletela na bivšeg

Izvor: Kurir, 02.Mar.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI SUSRET POSLE RASKIDA: Daria Stanojević slučajno naletela na bivšeg

Naišla sam na njegove prijatelje koje znam iz Slovenije, prilazim i pozdravljam se sa njima i odjednom - iznenađenje, on. Mi smo se rastali normalno, rekla je pevačica o susretu sa Sašom Đurićem

Pevačica Daria Stanojević susrela se po prvi put posle raskida sa bivšim verenikom, menadžerom Rade Manojlović, Sašom Đurićem, u jednom beogradskom klubu.

"Naišla sam na njegove prijatelje koje znam iz Slovenije, prilazim i pozdravljam se sa njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i odjednom - iznenađenje, on. Mi smo se rastali normalno", rekla je Daria ekipi emisije "Glamur".

Podsetimo, Daria je bila u ozbiljnoj vezi sa Sašom sa kojim se verila i za koga je trebalo da se uda. Atraktivna pevačica je, ipak raskinula veridbu i otkazala venčanje.

Pogledajte kako je protekao susret nekadašnjih verenika.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.