Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI SUSRET NAKON RASKIDA: Evo šta vaša bivša ljubav stvarno misli o vama! (VIDEO)

Raskid nikada nikome na ovome svetu nije pao lako. Posebno ako, iako stvari nisu išle, još uvek postoje varnice i osećanja, a imate toliko zajedničkih prijatelja da je neizbežno da se pre ili kasnije negde nađete u isto vreme na istom mestu

Znate onaj osećaj kad znate da ćete na nekoj zabavi da sretnete bivšeg dečka ili bivšu devojku, odnosno osobu s kojom ste bili u dugoj vezi? Mnogo toga vam se mota u glavi: šta obući, kako se ponašati, šta reći>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << No, još gore je što ne znate šta oni misle o svemu tome.

Evo kako to zaista izgleda, odnosno kako se ljudi ponašaju i šta govore jedno drugom prvi put kad se sretnu nakon raskida, a o čemu zapravo razmišljaju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.