PRVI SNIMCI SA MESTA PADA AVIONA: Svi putnici pronađeni MRTVI, požar progutao hektar zemlje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 19:17

PRVI SNIMCI SA MESTA PADA AVIONA: Svi putnici pronađeni MRTVI, požar progutao hektar zemlje (VIDEO)

Svih šest osoba pronađeno je mrtvo na licu mesta.

Poslovni mlaznjak "Cesna" srušio se u subotu rano ujutru u blizini aerodroma French Valley u Marijeti u Kaliforniji, saopštila je Federalna uprava za avijaciju (FAA).

Svih šest osoba pronađeno je mrtvo na licu mesta, saopštila je kancelarija šerifa okruga Riversajd.

Avion je poleteo sa međunarodnog aerodroma Hari Rid u Las Vegasu i srušio se oko 105 kilometara severno od San Dijega oko 4.15 po lokalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenu, saopštila je FAA.

#BREAKING #USA There's been a plane crash at French Valley Airport near Murrieta, the second crash in a week in that area. Video shows very foggy conditions. pic.twitter.com/j2HRU8Z0Lp

— National Independent (@NationalIndNews) July 8, 2023

Kako je saopštila vatrogasna služba Kalifornije, letelica je pala u polje i izazvala požar od koga je izgorelo oko hektar vegetacije pre nego što je vatra obuzdana.

Aircraft Emergency:[email protected]:16 a.m. Auld Road X Briggs Road in French Valley. Cessna aircraft down in a field, fully involved in fire. The fire burned approximately one acre of vegetation, was contained at 5:35 a.m. and the incident has been turned over to RSO and the FAA. Please… pic.twitter.com/szG5HLH4n7

— CAL FIRE/Riverside County Fire Department (@CALFIRERRU) July 8, 2023

Na snimcima sa lica mesta vidi se da je avion pao u blizini puta, a prema mapi koju je objavila vatrogasna služba jasno je da je mesto nesreće veoma blizu naselju.

FAA i Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja saopštili su da će istražiti nesreću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dramatični snimci avionske nesreće u Kaliforniji: Vatra guta sve pred sobom, putnici nisu imali šanse (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 08.Jul.2023

Kako je saopštila vatrogasna služba Kalifornije, letelica je pala u polje i izazvala požar od koga je izgorelo oko hektar vegetacije pre nego što je vatra obuzdana

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.