PRVI SNIMCI MESTA PUCNJAVE U SARAJEVU: Ranjen maloletnik (16), policija na licu mesta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 01:18

PRVI SNIMCI MESTA PUCNJAVE U SARAJEVU: Ranjen maloletnik (16), policija na licu mesta (VIDEO)

Pucnjava kod muzičke škole.
U Sarajevu se večeras dogodila pucnjava kod Muzičke škole, u ulici Muse Ćazima Ćatića, u kojoj je ranjen maloletnik (16).
- U 20:25 sati Policijska uprava Stari Grad dobila je dojavu da je došlo do upotrebe vatrenog oružja - saopštila je policija.
Izlaskom na teren potvrđeni su navodi.
- Jedna osoba zadobila je povredu u predelu potkolenice, on je prebačen u KCUS - istakla je portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.
Policija je na licu mesta i radi uviđaj.
Izvor: Srbija Danas/Index/M.A....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNAT ORGANIMA GONJENJA OD RANIJE! Policija traga za napadačem koji je RANIO DETE u Sarajevu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

Napadač za sada izmiče naporima policije da ga locira...Sinoć je u Sarajevu došlo do pucnjave u kojoj je ranjen 16-godišnji dečak, a policija još uvek traga za napadačem koji je, kako se navodi, osumnjičen za još dva nedela...U nedelju, 17. marta oko 20.25 časova došlo je do pucnjave na opštini...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.