PRVI SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE KOD DOBANOVACA: Vatrogasci izvukli telo muškarca iz automobila, jezive scene na auto-putu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022, 16:06

PRVI SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE KOD DOBANOVACA: Vatrogasci izvukli telo muškarca iz automobila, jezive scene na auto-putu (VIDEO)

U udesu do kog je danas došlo jedan od automobila koji je u njemu učestvovao "zgužvan je" od siline udara

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14 časova na auto - putu kod Dobanovaca od posledica udesa stradao je muškarac, potvrdili su za medije iz Hitne pomoći.

- Na mestu nesreće konstantovana je smrt jedne muške osobe u 14.08 sati. Druge osobe nisu povređene u ovom udesu. To je sve što za sada znamo - rekli su iz Hitne.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />A post shared by 192.RS (@192_rs)

U udesu do kog je danas došlo jedan od automobila koji je u njemu učestvovao "zgužvan je" od siline udara, te su na lice mesta odmah došli vatrogasci i kola Hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PIJANICE NOĆAS OKUPIRALE HITNU SLUŽBU: Na Mirijevskom bulevaru OBOREN motociklista (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 08:50

Motociklista je lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Mirijevskom bulevaru, rečeno je danas iz beogradske Hitne pomoći...Kako su iz te službe rekli za RTS, njihove ekipe su tokom noći obavile 101 intervenciju, od čega 20 na javnim mestima...A post shared by 192.RS (@192_rs)..Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.