PRVI SNIMAK SA MESTA NESREĆE U BUGARSKOJ: Povređeno OSMORO dece iz Srbije - poznati detalji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 21:37

PRVI SNIMAK SA MESTA NESREĆE U BUGARSKOJ: Povređeno OSMORO dece iz Srbije - poznati detalji (VIDEO)

Srpski autobus pun dece sleteo je u jarak u Bugarskoj

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u Bugarskoj na auto-putu “Trakija”, kod Stare Zagore, kada je autobus srpskih tablica sleteo u jarak.

Prema informacijama bugarskog "euronjuza", za sada nema izveštaja o poginulima, u nesreći je povređeno osmoro dece, a među njima ima i teže povređenih.

Na lice mesta stigla su vozila hitne pomoći, vatrogasna jedinica i nekoliko policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila. Svi putnici su državljani Srbije.

Naime, kako se saznaje, oni su se vraćali sa Sunčevog brega nakon učešća na festivalu u Nesebru. U autobusu je bilo 48 ljudi.

Nesreća se dogodila nešto posle 20 časova. Prema izjavama očevidaca, autobus je iznenada skrenuo udesno i pao u jarak. U nesreći nije učestvovalo drugo vozilo.

Policajci koji su stigli na lice mesta testirali su vozača autobusa alkotestom i njihova reakcija nije pokazala da je pijan – rekli su očevici.

LJudi koji su se sa privatnim automobilima zaustavili na auto-putu pružili su prvu pomoć nastradalima.

Bio je jedan doktor koji je mnogo pomogao i rekao kome šta da radi. Trebalo bi da naprave spomenik ovom čoveku – rekao je očevidac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.