PRVI PUT U AMERIČKOJ ISTORIJI: Zbog jedne odluke suđenje Trampu i zvanično POSTAJE RIJALITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 07:22

PRVI PUT U AMERIČKOJ ISTORIJI: Zbog jedne odluke suđenje Trampu i zvanično POSTAJE RIJALITI!

Suđenje Donaldu Trampu biće prenošeno preko Jutjuba.

Svi sudski postupci u slučaju protiv Donalda Trampa će biti prenošeni uživo na televiziji, saopštio je sudija Skot Mekafi.

On je dodao da će biti napravljen presedan, koji je prethodno uveo njegov kolega Robert Mekberni, jer će sva saslušanja biti emitovana i na Jutjub kanalu suda, prenose mediji.

Medijskim ekipama će biti dozvoljeno da koriste kompjutere i mobilne telefone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sudnici, ali ne za snimanje.

Tužilaštvo okruga Falton je ovog meseca podiglo optužnicu protiv Trampa zbog navodnog pokušaja da poništi rezultate predsedničkih izbora u Džordžiji 2020. godine.

Bivši predsednik se izjasnio da nije kriv i tvrdi da je reč o politički motivisanom procesu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.