PRVI PUT POSLE SEDAM GODINA! Tramp doneo, za mnoge, neočekivanu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 00:00

PRVI PUT POSLE SEDAM GODINA! Tramp doneo, za mnoge, neočekivanu odluku

Bivši predsednik SAD u centru pažnje javnosti

Bivši predsednik SAD Donald Tramp pojaviće se na CNN-u prvi put od 2016. godine. On će od 20 časova po lokalnom vremenu odgovarati na pitanja novinarke Kejtlin Kolins i pojedinih birača u gradskoj većnici u Nju Hempširu, piše Blumberg.

U publici će biti republikanci i birači koji još nisu odlučili za koga će glasati na stranačkim izborima, uoči predsedničkih izbora 2024. godine.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo biti prvo Trampovo pojavljivanje u medijima nakon što ga je savezni sud u Njujorku proglasio krivim za seksualni napad na književnicu Elizabet Džin Kerol.

Prema pisanju Blumberga, razgovor sa Trampom biće emitovan u trenutku kada Kris Liht, novi šef CNN-a, pokušava da poboljša rejting i prihode televizije kreiranjem manje pristrasnog programa.

Liht veruje da CNN može da postane alternativa "Fox News"-u za neke republikanske gledaoce, a deo njegove strategije je da prestane sa plaćanjem republikanskih stručnjaka i da u program uključi zakonodavce iz Republikanske partije.

Pored toga, emisija sa Trampom mogla bi da pomogne televizijskoj mreži da pridobije druge republikance koji su u strahu da bi njihovo pristajanje na gostovanje moglo da ih udalji od biračkog tela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.