PRVI DAN VIKENDA VRAĆA NAS NAKRATKO U ZIMU: Oblačno i kišovito širom Srbije - stižu neverovatne promene u samo jednom danu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2023, 08:06

PRVI DAN VIKENDA VRAĆA NAS NAKRATKO U ZIMU: Oblačno i kišovito širom Srbije - stižu neverovatne promene u samo jednom danu

Vremenska prognoza za subotu 25. mart.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas se u Srbiji očekuje prolazno naoblačenje sa severozapada uz kišu i manji pad temperature, u centralnoj i južnoj Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. 

Uveče i tokom noći postepeno razvedravanje, prvo u Vojvodini, a zatim i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, tokom dana u kratkotrajnom pojačanju.

Najniža >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << temperatura od 4 do 12 stepeni, a najviša od 15 stepeni na severozapadu do 22 stepena na istoku i jugoistoku Srbije.

U Beogradu je za danas najavljeno prolazno naoblačenje uz manji pad temperature. Kratkotrajna kiša se najpre očekuje sredinom dana, a zatim uveče. U toku noći razvedravanje.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni,  posle podne u kratkotrajnom pojačanju. Najniža temperatura oko 12 stepeni, a najviša oko 17 stepeni. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.