PRVI DAN PROLEĆA DONOSI MRAZ U SRBIJU: Čekaju nas jaki pljuskovi i sneg, a evo kada sledi otopljenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 22:14

PRVI DAN PROLEĆA DONOSI MRAZ U SRBIJU: Čekaju nas jaki pljuskovi i sneg, a evo kada sledi otopljenje

Stiže zahlađenje.
Početak sedmice pred nama doneće promenljivo oblačno vreme, uz sunčane periode, a ponegde se sredinom dana očekuje i pojava kiše i kratkotrajnih i lokalnih pljuskova. Biće i malo svežije. Ujutro temperatura od 0 do 5. u Beogradu do 6°C. Maksimalna temperatura biće od 12°C na severozapadu do 18°C na jugu i jugoistoku Srbije, u Beogradu do 14°C.
U toku večeri i noći u zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima i ova oblačna i padavinska zona u utorak će širiti dalje prema istoku i jugu, dok će na severu ostati uglavnom suvo, uz razvedravanje. Na višim planinama očekuje se sneg.  Više padavina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.