PRVI ĆU PRIMITI VAKCINU SA SRPSKIM VOJNICIMA Predsednik Vučić odgovorio kada će stići prve vakcine

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 00:42

"PRVI ĆU PRIMITI VAKCINU SA SRPSKIM VOJNICIMA" Predsednik Vučić odgovorio kada će stići prve vakcine

Vučić je dodao da će, kako god da uradi, uvek biti isto ako neko hoće da ga mrzi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će prvi primiti vakcinu protiv korone kada stigne u Srbiju.

- Kada zloba, pakost i mržnja pobeđuju svaki razum. U svetu svega nekoliko zemalja pokušava da proizvede vakcinu, a onda neki pitaju gde je Vučićeva vakcina - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše to što oni koji ga kritikuju postavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje - "šta bi sa Vučićevim vakcinama?".

Predsednik odgovara da će uskoro vakcina da stigne i da će ti isti sigurno kada bude došla tvrditi kako nije dovoljno sigurna.

- Evo, ja ću da je primim prvi, a primiću je prvi sa vojnicima, kojima komandujem, e onda će da kažu da sam sebe obezbedio da primim vakcinu, a druge nisam - naveo je Vučić.

Dodaje da će, kako god da uradi, uvek biti isto ako neko hoće da vas mrzi.

Vučić ističe da se na to ne treba ostvrtati i da najveći broj građana u Srbiji su pristojni ljudi koji brinu o našoj zemlji.

Predsednik je, odgovarajući na to pitanje, u šali zaključio:

 - Sutra ću da izmislim neku vakcinu, biću novi Luj Paster".

Da li znaš nekoga od svojih vršnjaka ko je napravio tajnu ili javnu grupu na nekoj od društvenih mreža sa ciljem ismejavanja nekog od vršnjaka?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Aleksandar Vučić koronavirus KOVID19 Korona virus epidemija pandemija zaraza bolnica vakcina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.