PRVI ČOVEK PENTAGONA PONOVO U BOLNICI: Stvari se sada komplikuju, OVO JE MOGUĆI SCENARIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 08:19

PRVI ČOVEK PENTAGONA PONOVO U BOLNICI: Stvari se sada komplikuju, OVO JE MOGUĆI SCENARIO

Sada su u pitanju problemi sa bešikom.

Ministar odbrane SAD, Lojd Ostin, prevezen je u bolnicu u nedelju popodne zbog problema sa bešikom, ali će nastaviti da obavlja svoje dužnosti kao sekretar odbrane, navodi se u saopštenju portparola Pentagona.

Za sada, Ostin će nastaviti da obavlja dužnosti svoje kancelarije, rekao je sekretar za štampu Pentagona, general-major Pat Rajder, a zamenica sekretara odbrane, Ketlin Hiks, spremna je da preuzme njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dužnosti ako bude potrebno.

 - Ostinov je odveden u Nacionalni vojni medicinski centar Volter Rid, gde se nalaze komunikacioni sistemi neophodni za obavljanje njegovih dužnosti - rekao je Rajder.

Bela kuća i Kongres su obavešteni o njegovom stanju, zajedno sa Hiksom i generalom Čarlsom Braunom, predsedavajućim Združenog generalštaba.

Izvor: Srbija Danas/NCB njuz/Blic/Mia Đaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.