PRVE REČI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO U JABUKOVCU: Priznao zločin, pa se OVAKO PRAVDAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVE REČI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO U JABUKOVCU: Priznao zločin, pa se OVAKO PRAVDAO

Običan meštanin, ne profesionalac

Policija je uhapsila Davora P. ( 35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu.

- Osumnjičeni je priveden sinoć. On iza sebe već ima krivična dela. Nakon informativnog razgovora on je sve priznao. Odveo nas je i na mesto gde je zakopao oružje. Pronašli smo škorpion i lovačku pušku i još jedno oružje. Priznao je kako je motiv koristoljublje, saznaje se od nadležnih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Osumnjičleni, koji je ipak običan meštanin a ne profesionalac, kazao je policiji da se uplašio i skoro odmah nakon ubistva pobegao da zakopa oružje.

- Osumnjičeni kaže da je znao kako su oni mnogo bogati. Kaže da je bio sam i da nije imao saučesnika. Tvrdi da se mnogo uplašio nakon ubistva i da je premetačinu vršio kratko i ne na svim mestima – saznaje se nezvanično od nadležnih.

Za sada se ne zna da li je uzeo novac. Njemu je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti predate nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.