PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE: Izvučena tela oca (37) i sina (6), policija istražuje slučaj, JEDNA stvar još uvek nije jasna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 19:18

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE: Izvučena tela oca (37) i sina (6), policija istražuje slučaj, JEDNA stvar još uvek nije jasna!

Policija je na licu mesta, kao i služba Hitne medicinske pomoći i pripadnici Službe zaštite i spašavanja

Tela oca (37) i sina (6) izvučena su iz vozila koje je danas u 13.20 časova sletelo u Moraču kod Krivog mosta, u Podgorici.

Zvanično nisu utvrđeni razlozi ove nesreće, ali kako saznaje portal Standard istražuje se verzija svedoka nesreće koji su ispričali da se tragedija nije dogodila slučajno.

- Automobil je išao iz pravca Delta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << City-ja, pa se lagano popeo na trotoar, a potom dodao gas i preko zemljanog dela sleteo u Moraču - kazali su svedoci.

Iz policije je ranije saopšteno da je u 13.20 časova, iz neutvrđenih razloga, golf 4 sleteo u Moraču kod Krivog mosta u Podgorici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.