PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE NA AUTOKOMANDI: Ispred restorana sve vrvi od policije - novi detalji o ranjenom mladiću (26) i napadaču (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 15:50

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE NA AUTOKOMANDI: Ispred restorana sve vrvi od policije - novi detalji o ranjenom mladiću (26) i napadaču (FOTO)

Oko mesta pucnjave raspoređene su policijske snage

Danas popodne oko 14 časova došlo je do pucnjave u poznatom beogradskom restoranu koji se nalazi na Autokomandi. Tom prilikom je ranjen mladić starosti 26 godina, koji je odmah potom prebačen u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, pucnjavi i napadu je prethodila svađa u restoranu.

Kako prenose beogradski mediji, napadač je u bekstvu, a navodno se uputio u beg prema stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Rajko Mitić". Policija odmah posle pucnjave pokrenula akciju "Vihor" u nameri da uhvati napadača, ali za sada se još uvek to nije dogodilo.

Kako se sa lica mesta može videti, postavljene su policijske trake na mestu pucnjave. .

Kako saznajemo, pucnjava se dogodila u restoranu, mladić je ranjen u ruke i stomak i prema nezvaničnim saznanjima, napadač ima 39 godina.

Momci su kako smo uspeli da saznamo na licu mesta, "lumpovali" veče pre pa su došli u restoran, a navodeno je ranjeni mladić udario pesnicom napadača koji ga je potom upucao.

Napadač je potom izašao napolje, stavio fantomku, ušao i upucao mladića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RANJEN POLICAJAC NA AUTOKOMANDI: Poznati detalji pucnjave u beogradskom restoranu

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jul.2023

U jednom U jednom poznatom beogradskom restoranu na Autokomandi došlo je do puvnjave oko 14 sati, pri čemu je ranjen mladić. Kako prenose beogradski mediji, ranjeni mladić je policajac B.T. (26) koji je trenutno na bolovanju, te u trenutku upucavanja nije bio na službenoj dužnosti. Ranjeni mladić...

Nastavak na Pančevac-online.com...

ŽRTVA PUCNJAVE SUSPENDOVANI POLICAJAC?! Otkriveno šta je prethodilo napadu na Autokomandi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023

Uviđaj na licu mesta uviđaj vrše pripadnici MUP i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu...U popodnevnim časovima došlo je do pucnjave u jednom restoranu na Autokomandi u Beogradu...Napadač je pucao sa tri hitca u žrtvu (26), dva metka su ga pogodila u stomak, a jedan u ruku...Forenzička...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.