PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Evo šta je prethodilo pucnjavi na Voždovcu - ranjenom muškarcu se bore za život (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 11:53

PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Evo šta je prethodilo pucnjavi na Voždovcu - ranjenom muškarcu se bore za život (FOTO)

Na licu mesta su patrole policije i Hitna pomoć.

Č. M. (51) teško je ranjen u stanu na Voždovcu, kada je na njega posle kraće svađe pucao napadač iz vatrenog oružja koji je kako saznajemo uhapšen.

Pucnjava se dogodila u 10.25 sati, kada je najverovatnije tokom svađe u stanu, napadač potegao oružje i ranio muškarca. Napadač je potom pobegao i policija je u potrazi za njim pokrenula akciju Vihor na Voždovcu.

Pripadnici policije i tužilac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Višeg javnog tužilaštva u Beogradu trenutno vrše uviđaj u stanu u kom se zločin dogodio.

Kako saznajemo, M. Č. je hitno transportovan u Urgentni centar i trenutno je na reanimaciji. Upucan je sa dva hica, u ruku i stomak i ima teške povrede

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.