PRVE FOTOGRAFIJE! Ovo je mesto gde je pronađeno telo Jovane Marjanović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2021, 18:37

PRVE FOTOGRAFIJE! Ovo je mesto gde je pronađeno telo Jovane Marjanović (FOTO)

Tragičan kraj.

Telo Jovane Marjanović koja je nađena mrtva kraj potoka u Tić polju nalazi se u šumi, a kako se saznaje sa lica mesta, policija ne dozvoljava prolazak.

Nakratko se na mestu nesreće pojavila grupa njenih rođaka ali su, kako se navodi, odmah otišli kada su čuli da ne može da se priđe mestu gde je nađeno telo.

Jovana Marjanović iz Niša čiji je nestanak prijavljen 23. decembra a koja je poslednji put viđena 22. decembra uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom popodneva nađena je mrtva u mestu Tić polje, koje se nalazi dva kilometra južno od centra Zlatibora kod kružog toka.

Kako se saznaje, nju je pronašla grupa mladića pored potoka, a pored tela bila je boca alkohola i kutija tableta.

Mesto na kojem je pronađena je oko tri i po kilometra od stana u kojem je živela, a kilometar od mesta gde je nađen njen telefon.

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Podsetimo, Jovanine ćerke nešto pre 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NAJDIVNIJA ŽENA, ANĐEO, NAPUSTILA NAS JE ZAUVEK" Potresne reči ćerki Jovane Marjanović čije je telo pronađeno na Zlatiboru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2021, 08:48

Jovana Marjanović, za kojom je tragano pet dana, juče je pronađena mrtva kraj potoka u Tić polju, na Zlatiboru..Prema nezvaničnim saznanjima, tokom istrage na telu nisu nađeni tragovi nasilja. Telo je nađeno na nepunih par kilometara od centra Zlatibora, ali u zabačenom delu gde ni meštani ni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.