PRVE FOTOGRAFIJE MIKE ALEKSIĆA NAKON IZLASKA IZ ZATVORA! Evo kako sada izgleda učitelj glume (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021, 19:01

PRVE FOTOGRAFIJE MIKE ALEKSIĆA NAKON IZLASKA IZ ZATVORA! Evo kako sada izgleda učitelj glume (FOTO)

Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, optužen da je silovao i polno uznemiravao više svojih učenica, upravo je iz Centralnog zatvora sproveden u kućni pritvor!

Apelacioni sud u Beogradu prethodno je ukinuo pritvor Aleksiću i odredio mu meru kućnog pritvora uz nanogicu.

Aleksić je inače bio u pritvoru od hapšenja 16. januara, a pripremno ročište pred suđenje zakazano je za 1. oktobar. Ročište će biti zatvoreno za javnost i na njemu će se Aleksić kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjasniti o krivici, a potom će se utvrđivati koji će se dokazi izvoditi na suđenju.

Učesnici postupka mogu da zatraže da sud isključi javnosti zbog zaštite privatnosti.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja. Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile Iva Ilinčić i druge koleginice.

Nakon odluke suda, oglasila se i poznata glumica, više o tome OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.