PRVA IZJAVA PRILEPINA POSLE NEUSPELOG ATENTATA: Otkrio gde se zaista nalazio kada je automobil dignut u vazduh

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 07:24

PRVA IZJAVA PRILEPINA POSLE NEUSPELOG ATENTATA: Otkrio gde se zaista nalazio kada je automobil dignut u vazduh

On je rekao da su bile dve mine, ali je samo jedna eksplodirala

Ruski pisac Zahar Prilepin saopštio je da je on upravljao vozilom koje je dignuto u vazduh na auto-putu u Nižnjem Novgorodu na zapadu Rusije, a da je njegov suvozač poginuo.

Prilepin je na Telegramu naveo da je do eksplozije došlo ispod suvozačevog mesta, prenose RIA Novosti. Kako je dodao, na licu mesta bile su dve mine, ali je samo jedna eksplodirala. Ruski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pisac rekao je da ima prelom obe noge, od kojih je jedan otvoreni.

Automobil u kojem se nalazio Prilepin dignut je u vazduh u subotu na auto-putu u Nižnjem Novgorodu, a mediji su prvobitno objavili da je poginuo vozač.

Prilepin, ujedno i kopredsedavajući partije "Pravedna Rusija - Za istinu", koji je povređen u eksploziji svog automobila u Nižegorodskoj oblasti, bio je u veštačkoj komi i sada mu je stanje stabilno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.