PRVA BRAČNA NOĆ U ZATVORU: Zaključao sebe i mladu u autu zbog alkotesta!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA BRAČNA NOĆ U ZATVORU: Zaključao sebe i mladu u autu zbog alkotesta!

Mladoženja advokat Č. S. (32) priveden je u noći posle svadbenog veselja jer je odbio da se alkotestira i više od pola sata nije hteo da izađe iz kola u kojima je sedeo zaključan sa mladom

Umesto da prvu bračnu noć provede pored svoje izabranice, advokat Č. S. (32) je prvu noć posle svadbenog veselja prespavao u valjevskoj policiji. On je priveden jer je odbio da se alkotestira i više od pola sata nije hteo da izađe iz kola, u kojima je, zajedno sa mladom, sedeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zaključan! Umesto da se probudi pored svoje neveste, prva lica koja je ugledao nakon prve bračne noći bili su valjevski policajci.

Nesvakidašnji događaj odigrao se kada je u centru Valjeva, tokom rutinske kontrole, saobraćajna policija zaustavila vozilo marke “pasat”, koji je bilo ukrašeno svadbarskom kićevinom. Za volanom je bio Č. S. koji se vraćao kući posle svadbe koju je tog dana pravio u jednom valjevskom restoranu.

Foto: YouTube/Motika Mak

-Posumnjali smo da je pijan i zbog toga mu je naloženo alkotestiranje, što je odbio. Posle toga se zaključao u kolima, u kojima je bio sa mladom, a naši pokušaju da ga ubedimo da izađe iz kola nisu urodili plodom. Onda smo pozvali kolege iz interventne, koji su ga kolima opkolili sa tri strane, da ne bi mogao da pobegne, međutim, mladoženja ni tada nije hteo da otključa kola i izađe. Čekali smo više od pola sata dok se nije ukazala prilika da ga izvučemo iz kola, u trenutku kada je otvorio prozor, kako bi nam uputio niz psovki – kažu iz valjevske policije.

Nakon toga mladoženja je priveden u valjevsku policiji, gde je proveo prvu bračnu noć. Po skraćenom postupku priveden je sudiji za prekršaje u Valjevu zbog odbijanja alkotestiranja i zbog toga što se oglušio o sva naređenja policije. Sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 95.000 dinara, 11 meseci zabrane vožnje, a zaradio je i 20 kaznenih poena.

Foto: Wikipedia.org

- I policajcima i sudiji je prekršaje je pokazao venčani list, ali to mu nije pomoglo, jer nije ispoštovao naređenja policije i nije želeo da se alkotestira. Čudi da je ovako reagovao s obzirom na to da je advokat i da zna kolike su kazne – navodi naš izvor.

Ovaj advokat, koji je nastanjen u Beogradu, poreklom je iz Valjeva, gde je i pravio svadbeno veselje. U valjevskoj policiji kažu da je samo od početka godine u policiji prespavalo oko 250 pijanih vozača, ali navode da ovakav slučaj, da prvu bračnu noć neko provede u zgradi policije, do sada nisu imali.

(V. I. / Foto: Ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.