PROVOKATIVNO Manekenka potpuno gola pokazala svoju macu

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKATIVNO Manekenka potpuno gola pokazala svoju "macu"

Jedna od najatraktivnijih "Viktorijinih" anđela, Kendis Svonpul obradovala svoje fanove i prijatelje fotografijom na kojoj je pokazala svog kućnog ljubimca, malu macu, čija je glavica virila sa jednog vrlo interesantnog mesta.

Poznata po tome da svojim oblinama i savršenim telom ostavlja bez daha, Kendis je više puta pokazala kakvo telo bi trebalo da ima svaka manekenka ali i savršena žena.

Ovog puta, ona je na svom Instagram profilu okačila fotografiju potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obnaženog tela, na kojoj mala maca viri iz međunožja. Nakon samo par minuta usledili su komentari njenih fanova i prijatelja koji se broje u stotinama hiljada, a naravno sadrže samo reči hvale i divljenja kako smelosti manekenke tako i mački koja se nalazi među nogama ovako zgodne cice.

Spokoj i uživanje pokazuje faca male mace koja u toplini međunožja uživa spavajući.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROVOCIRA Manekenka potpuno gola pokazala svoju "macu"

Izvor: Blic, 17.Apr.2014

Jedna od najatraktivnijih "Viktorijinih" anđela, Kendis Svonpul obradovala svoje fanove i prijatelje fotografijom na kojoj je pokazala svog kućnog ljubimca, malu macu, čija je glavica virila sa jednog vrlo interesantnog mesta...Poznata po tome da svojim oblinama i savršenim telom ostavlja bez daha,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.