PROVOCIRAO POLICAJCE PA GA NOKAUTIRALI: Nakon jezivog udarca momak se onesvestio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 22:04

PROVOCIRAO POLICAJCE PA GA NOKAUTIRALI: Nakon jezivog udarca momak se onesvestio (VIDEO)

Na ulicama Detroita došlo je do oštrog sukoba između policije i jednog čoveka.

Čovek je, kako navodi RTDE, provocirao policajce koji su pokušali da smire jednu uličnu tuču. Iako je bio upozoren više puta, čovek nije odustajao od provokacija.

U jednom trenutku se jedan službenik približio provokatoru i udario ga zatvorenom pesnicom toliko jako u glavu, da je čovek pao na asfalt i izgubio svest u jednom trenutku.

- Ovaj slučaj je pod istragom. Udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog službenika je bio užasno brutalan i ne priliči ponašanju jednog policajca - rekao je zamenik šefa policije u Detroitu, Rudi Harper.

Harper je takođe naveo da je policajac, čije ime ostaje anonimno, i dalje na dužnosti, ali samo u administrativnom sektoru policije.

Објава коју дели RT DE (@de_rt_com)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.