PROVERITE KO MU JE DAO 20.000 EVRA Osumnjičeni za ubistvo muškarca iz Tutina, zvao žrtvinog brata i OVAKO pokušao da skrene TRAG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 17:44

"PROVERITE KO MU JE DAO 20.000 EVRA" Osumnjičeni za ubistvo muškarca iz Tutina, zvao žrtvinog brata i OVAKO pokušao da skrene TRAG!

Od jezivog ubistva osumnjičeni je u bekstvu

Istražitelji danima rade na slučaju monstruoznog ubistva muškarca (27) iz Tutina koji je namamljen, a potom zverski prebijen i izboden pa bačen u bunar, a za ovaj zločin osumnjičeni su njegova ljubavnica (27) i njen bivši suprug (26), koji su imali pomagače.

Do sada su objavljeni snimci audio razgovora između žrtvinog brata i glavnoosumnjičenog ubice koji je nakon zločina pobegao van zemlje i to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trenutku kada se tragalo za žrtvom, a sada je isplivao i deo razgovora u kome osumnjičeni predlaže žtrtvinom bratu da ubije njegovu ljubavnicu kako bi došao do nekih informacija o bratu.

Podsetimo, nesrećni Tutinac je nestao 8. februara, a njegovo unakaženo telo nađeno je u bunaru u selu Međugor kod Sjenice. Sumnja se da je namamljen, a potom u sačekuši brutalno pretučen kocem, izboden 22 puta, a zatim umotan u ćebe i bačen u seoski bunar. Policija je do sada uhapsila dvojicu saučesnika i ljubavnicu, dok se intenzivno traga za ubicom.

- Ispao sam čovek jer te zovem iako svi misle da sam ubica i da imam neke veze sa nestankom tvog brata. Pozvao sam ga to veče da se vidimo kako bi razgovarali, on mi je rekao "hoću brate, eto me" i našli smo se, on je bio sam, kao i ja. Nakon razgovora smo se rastali. Hoću da ti kažem da je to bilo pola sata iza ponoći - čuje se kako osumnjičeni opisuje kobno veče i dodaje:

- Treba da istražite i ko je osoba koja je bila tu noć sa njim i njom. Kažem ti, vidite, da li je ta osoba njemu dala 20.000 evra, stan i kola, pa se možda u međuvremenu predomislio, ko će ga znati vidite to.

Nakon toga na audio snimku može se čuti kao brat navodi da su oni odgovarali žrtvu da bude u vezi sa uhapšenom ženom.

- Neću te okriviti samo mi reci ko je taj čovek. Ne znam otkud on opet sa njom imali smo kući problema zbog toga, ali neću da mu se mešam u život, to je njegova stvar, samo da ga nađem živog - rekao je brat žrtve, dok mu je osumnjičeni na to odgovorio:

- Opet ti kažem vidite sa njom pritisnite je, ubijte je, radite od nje šta hoćete. Mora da vam prizna, veruj posle 10,15 pesnica sve će vam priznati, kao i svi.

Srbija Danas/Kurir/Branka Travica/Prenela D.G.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.