PROVEO PET SATI RASHLAĐEN U KESI: Penzioner oživeo u mrtvačnici, da bi ga vratili nazad u istu posle dva dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 12:41

PROVEO PET SATI RASHLAĐEN U KESI: Penzioner "oživeo" u mrtvačnici, da bi ga vratili nazad u istu posle dva dana!

Muškarac po imenu Hose Ribeiro iz Brazila, kojeg je bolnica proglasila mrtvim, pronađen je živ u mrtvačkoj vreći u pogrebnom zavodu da bi dva dana kasnije umro od hipotermije.

Hosea Ribeiru, koji je u februaru hospitalizovan zbog raka jezika, lekar je 29. novembra pogrešno proglasio mrtvim u bolnici Goiano Central-North State u Uruaku, Goias, prenosi Daily Mail.

62-godišnjak je stavljen u pogrebnu vreću za telo i čuvan u hladnjaku u bolničkoj mrtavačnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pet sati pre nego što je prevezen u pogrebno preduzeće. Kada je prenet tamo, radnik je primetio da su mu oči otvorene i da ima problema sa disanjem.

Ribeiru se nakon toga stanje pogoršalo i on je preminuo dva dana kasnije, rekla je njegova sestra Aparesida Ribeiro za lokalne brazilske novine.

Doktor Lukas Kampos, koji je potpisao Ribeirovu smrtovnicu, suspendovan je i sada se vodi istraga za pokušaj ubistva.

Kovčeg sa telom Hosea Ribeire odnesen je na groblje u brazilskom gradu Rialma u četvrtak, nekoliko sati nakon što je 62-godišnji muškarac preminuo od hipotermije.

Kopija smrtovnice koja je dostavljena Hoseovoj porodici pokazuje da je umro od raka jezika.

https://t.co/quRxtRgQLq In a scene straight out of a zombie movie, a Brazilian man, Jose Ribeiro da Silva, 62 was discovered awake and breathing in a body bag 5 hours after paramedics declared him dead on November 29. A true horror story! Why no one checked his pulse & eyeballs?

— tatianyc27 (@tatianyc27) December 5, 2022

Sestra nesrećnog muškarca rekla je da je na dan kada je Ribeiro pogrešno proglašen mrtvim, porodica stigla u bolnicu oko 20 sati kako bi obezbedila premeštanje njegovih ostataka na groblje u njihovom rodnom gradu Rijalma.

Radnik u pogrebnom zavodu pripremao je Ribeirovo telo za sahranu kada su iznenada primetili da su mu oči otvorene i da je teško disao.

Njegova sestra i njena porodica su obavešteni o incidentu, te su odjurili u pogrebni zavod pre nego što su njenog brata odvezli u opštinsku bolnicu Rialma gde je preminuo dva dana kasnije.

Neverovatno je šta se dogodilo. Moj brat je proveo pet sati u plastičnoj kesi, rashlađen. Bilo je užasno, takva situacija je neprihvatljiva rekla je njegova sestra.

Zamenik civilne policije Rialme, Peterson Amin, čije je odeljenje primilo policijski izveštaj od njegove sestre, istražuje Hoseovu smrt kao ubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.