PROTESTI NAČISTO PUKLI! Na ulicama više NOVINARA i POLICAJACA, nego DEMONSTRANATA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTESTI NAČISTO PUKLI! Na ulicama više NOVINARA i POLICAJACA, nego DEMONSTRANATA!

Nisu mogli da se okupe

Nakon predsedničkih izbora održanih 2. aprila, širom Srbije započeli su protesti pod parolom "protiv diktature". Oni su organizovani zbog navodne izborne krađe, iako je budući legitimno izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić odneo ubedljivu pobedu sa 55,08 odsto birača, ostavivši za sobom drugoplasiranog Sašu Jankovića sa gotovo 40 odsto razlike u broju osvojenih glasova.

Danas je 24. dan održavanja protesta, a ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uprkos prividnom "kvantitetu" sve očiglednije jeste nekvalitet. Prema izveštavanju našeg reportera koji "protest" prati sa lica mesta, pred Skupštinom se trenutno nalazi više novinara i predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji ga obezbeđuju, nego demonstranata.

Saobraćaj nije bio zatvoren sve do 18.40 časova, jer za time nije bilo potrebe. Trotoar pred Narodnom Skupštinom bio je dovoljno velik da se  smeste svi podbunjivači javnosti.

Upravo nedostatak "kvoruma" ponovo je bio razlog za odlaganje početka demonstracija. Umesto u predviđenih18 časova, u iščekivanju eventualne podrške, sart protestne "šetnje" odlgao se duže od sat vremena kada su malobrojni okupljeni krenuli put RTS-a.

Kako je to i do sada bio slučaj, među "studentima" se mogla ugledati i pokoja poznata faca. Ipak, transparenata nigde. Nema inspiracije?

Da li će se sutra izgovarati na prolepšanje vremena ili će konačno priznati da su se opametili i prestati sa ometanjem života građana prestonice, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.