PROSPERITETNA I JAKA PORODICA SA DECOM, TO JE BUDUĆNOST Putin izneo novi plan za jačanje demografske slike Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 18:19

"PROSPERITETNA I JAKA PORODICA SA DECOM, TO JE BUDUĆNOST" Putin izneo novi plan za jačanje demografske slike Rusije

Šef ruske države je ukazao na šta se nadležni moraju fokusirati

Nadležni organi u Rusiji moraju da se usredsrede i preokrenu kompleksnu demografsku situaciju u Rusiji, poručio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin tokom svog govora na kongresu vladajuće stranke Jedinstvena Rusija.

- Demografska situacija je kompleksna. Jednom smo uspeli da izađemo iz slične situacije i da rešimo teška pitanja. Ipak, zbog brojnih objektivnih razloga suočili smo se sa demografskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klopkom - upozorio je Putin, prenosi TAS S.

Šef ruske države je ukazao da se nadležni moraju fokusirati na razvoj ekonomije, regiona, socijalne zaštite, zdravstva, obrazovanja i na jačanje tradicionalnih vrednosti kako bi se preokrenuli negativni demografski trrendovi.

- Prosperitetna i jaka porodica sa decom, to je budućnost Rusije - poručio je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.