PROSLOST NIJE ISPALA ONAKO KAKO SAM PRIZELJKIVALA... Sonja Vuksanovic ovako komentarise tezak period za njom i zivot NAKON LUKASA

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSLOST NIJE ISPALA ONAKO KAKO SAM PRIZELJKIVALA... Sonja Vuksanovic ovako komentarise tezak period za njom i zivot NAKON LUKASA

Javnost i dalje bruji o skandalima koji su se dogodili u prethodnih par meseci, a vezani su za nekadašnji par Sonju Vuksanović i Acu Lukasa, a sada se ona oglasila rečima koje jasno pokazuju da je optimistična i otvorena za sve što dolazi u narednom periodu.

Čini se da je nekadašnja partnerka poznatog folkera krenula dalje, pa je na svoj profil na Instagramu postavila interesantnu poruku.

 Ako prošlost nije ispala onako kako ste priželjkivali, to ne znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << budućnost ne može biti bolja od svega onog što ste ikada zamišljali - navela je ona na popularnoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Sonja Vuksanović i Aca Lukas će se u narednom periodu boriti za starateljstvo nad ćerkom Viktorijom, a brakorazvodna parnica je u toku.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.